FC Emmen - PSV

FC Emmen speelt in eigen stadion tegen PSV. Kan Emmen net als vorig jaar een punt pakken tegen de Eindhovenaren? Dat gaat het proberen met aanwinst Miguel Araujo in de basis. Hij maakt zijn debuut.

SCROLL, SWIPE OF DRUK OP DE SPATIEBALK OM DOOR TE GAAN

'15 - Goal PSV

De eerste kans was voor FC Emmen via Kolar, maar de eerste goal is voor PSV. Een corner vliegt over iedereen heen en komt op de voet van Schwaab. De Duitser tikt binnen en zet PSV op voorsprong.

'19 - Wereldgoal Bijl afgekeurd

Glenn Bijl met een wereldgoal! De verdediger schiet de bal vanaf de middellijn over keeper Unnerstall heen en De Meerdijk ontploft. Maar dat wordt later omgezet naar een fluitconcert als Higler naar de kant wordt geroepen door de VAR en de treffer afkeurt.

'41 - Kansen voor PSV

PSV krijgt goede kansen om de voorsprong uit te breiden. Mo Ihattaren schiet naast, Steven Bergwijn schiet over en Ritsu Doan ziet zijn schot geblokt worden door Miguel Araujo.

'52 - GOAL Kolar!

GOAL! Vlak na rust is het raak. Michael Chacon vindt Glenn Bijl met een prachtige crosspass. De verdediger neemt de bal goed aan en is Sadilek kwijt. Bijl behoudt het overzicht en bedient Kolar die vrij voor de goal staat. 1-1!

'83 - Heer en meester

FC Emmen is de tweede helft heer en meester. PSV wordt met de rug tegen de muur gedrukt. Michael de Leeuw, Nikolai Laursen en Jafar Arias zijn dicht bij de 2-1.

'90 - Buitenspelgoal Mitroglu

Niet weer... Wéér krijgt Emmen een goal tegen diep in blessuretijd en lijkt het punten weg te geven. Mitroglu kopt knap raak, maar zijn goal wordt terecht afgekeurd voor buitenspel.

'90 + 2 - Rood voor Bijl

Voor Glenn Bijl zit de wedstrijd erop. Nadat hij eerder een gele kaart kreeg voor een overtreding op ??? gaat hij nu opnieuw op de bon. Een terechte rode kaart voor de verdediger. FC Emmen moet de laatste minuut met tien man volmaken.

Deze samenvatting van FC Emmen - PSV is een productie van RTV Drenthe.

Foto's: Hollandse Hoogte / Cor Lasker en Ronald Bonestroo
Audio: Niels Dijkhuizen en René Posthuma
Tekst: Jörn Reuvers
Vormgeving en techniek: Jörn Reuvers