FC Emmen - Feyenoord

FC Emmen is hard aan punten toe, maar dan moet het in eigen huis wel eerst afrekenen met Feyenoord.

SCROLL, SWIPE OF DRUK OP DE SPATIEBALK OM DOOR TE GAAN

'3 - Feyenoord snel op voorsprong

Kökcü schiet Feyenoord binnen drie minuten op voorsprong. Na slap ingrijpen achterin, valt de bal voor de voeten van de middenvelder. Hij schiet de bal langs Telgenkamp. Feyenoord leidt.

'12 - 0-2 Narsingh

Het zou weleens een pijnlijke middag kunnen worden voor Emmen. Een twijfelende Telgenkamp en slecht verdedigen leiden de 2-0 van Narsingh in. Feyenoord op rozen en er zijn nog maar 12 minuten gespeeld.

'21 - FC Emmen doet iets terug! 1-2

Robbert de Vos luistert zijn eerste basisplaats op met een doelpunt. Hij krijgt de bal dankzij goed werk van De Leeuw voor zijn voeten, trekt naar binnen en haalt knap uit. De bal vliegt in de verre hoek en Vermeer is kansloos. 1-2. Zelfs de audio van onze verslaggevers kan de vreugde niet bijbenen...

'32 - Prachtige poeier van Peña

Sergio Peña schiet de 2-2 binnen! De Peruviaan haalt verwoestend uit van buiten de zestien en de bal vliegt strak in de kruising. FC Emmen is helemaal terug in de wedstrijd!

'32 - '40 - Spektakelstuk

Het publiek op de Oude Meerdijk wordt getrakteerd op een spektakelstuk. Eerst raak Sam Larson de lat, dan krijgt Robbert de Vos een open kans op de 3-2 en vervolgens kopt Michael de Leeuw raak. Het doelpunt wordt echter afgekeurd vanwege een lichte duw van de aanvoerder. Het blijft 2-2.

'59 - GOAL FC EMMEN!

Luciano Slagveer maakt de 3-2 voor FC Emmen! De aanvaller stoomt knap op over rechts en schiet de bal in de korte hoek langs keeper Vermeer. FC Emmen staat op voorsprong en de Oude Meerdijk explodeert.

'76 - FC Emmen met tien man

FC Emmen moet het in de slotfase doen zonder Michaël Heylen. De centrale verdediger krijgt rood omdat hij de doorgebroken Naoufal Bannis vasthoudt. Het laatste kwartier wordt het vrouwen en kinderen eerst, alle hens aan dek etc...

'90+6 - Toornstra met de 3-3

Wat ontzettend zuur voor FC Emmen. In de extra tijd van de extra tijd geeft Higler Feyenoord nog één vrije trap. De bal wordt half weggewerkt en komt bij Toornstra terecht. De middenvelder haalt hard uit en verslaat Telgenkamp. 3-3.

Deze samenvatting van FC Emmen - Feyenoord is een productie van RTV Drenthe.

Foto's: VI Images / Cor Lasker en Ronald Bonestroo
Audio: Niels Dijkhuizen en René Posthuma
Tekst: Jörn Reuvers
Vormgeving en techniek: Jörn Reuvers